El primer dia…!!!

Hola famílies!!!

Llar infants magnolia barcelona nou barris Mag petitComença un nou curs, per a molts de nosaltres la primera vegada que anem al cole, quins nervis! Aquests dies han estat una barreja d’emocions. Ens estem coneixent; encara no sabem les inoblidables experiències que viurem tots plegats; no sabem que la “senyo” ens cuidarà i estimarà moltíssim; no sabem que totes aquestes petites cares noves que han aparegut al nostre costat aviat es convertiran en els millors companys d’aventures, jocs i aprenentatges.

Tampoc no podem arribar a imaginar les genials vivències que les mestres ens tenen preparades pels propers mesos; una gran descoberta que sense adonar-nos ja va començar fa uns dies.

Llar infants magnolia barcelona nou barris Nòlia petitPerò alguna cosa ja intuïm; les llàgrimes i tristor dels primers dies per haver de separar-nos del papes i mames han anat deixant pas a rialles, exploracions, complicitats, petons i abraçades. Els Ocells, Cargols i Granotes comencem a sentir que formem part d’alguna cosa important i que molta gent (incloses les nostres mames i papes) estan posant-hi molta il.lusió i energies, quina sort!

Llar infants magnolia barcelona nou barris logosAcabem d’engegar el curs fa tan sols un parell de setmanes però ja hem pogut fer un petit tastet del que seran aquests mesos a l’escola: hem jugat, hem cantat (moltíssim!), hem explicat contes (en Patufet i els tres porquets ja gairebé són de la família), hem fet psicomotricitat a la sala polivalent, i fins i tot hem pintat!

De fet ja hem explorat diferents tècniques plàstiques: hem pintat sobre paper, al terra, a la taula, les cadires, les samarretes, les cares….. el curs promet!

A les educadores només ens queda donar-vos les gràcies per la vostra confiança, complicitat i col.laboració durant aquest primers dies, que per nosaltres ha estat molt important, i desitjar que us agradi aquest petit recull de fotografies.

Estrenem els blogs de les aules amb molta il.lusió i creiem que pot ser un bon lloc per compartir mútuament experiències. Us animeu a explicar-nos com heu viscut aquest primers dies?

Una abraçada i fins ben aviat!

Escola infantil nou barris magnolia equip 5Escola infantil nou barris magnolia equip 2Escola infantil nou barris magnolia equip 6Escola infantil nou barris magnolia equip 4

Marta, Amanda, Vanessa i Elena.

01. Motxilla02. Conte03. Nines03A. Pintar03B. Titelles04. Pati (1)04. Pati (2)04. Pati04A. Anglès04B. Gateig05. Psicomotricitat06. Mirant contes07. ballant08. Rentar mans10. Dinar11. Dormir12. Cuineta13. Berenar14. Trens

Related posts