Fulles, fruits… i sorpreses !!

Fulles, fruits… i sorpreses !!

Benvolgudes famílies, fons3

Esteu preparades? A la classe dels cangurs ha arribat la Tardor i un món de noves activitats i nous descobriments!!

La curiositat d’aquests “cangurets” ha estat molt important per a poder gaudir de tot el que l’Olga i la Míriam els hem proposat durant aquests dies.

Els sorolls de les fulles seques, el gust de la patata bullida, el tacte de la pintura, l’olor de la muntanya amb els fruits de la tardor i l’observació amb la taula de llum… quin revolt de sentits!!

Hem palpat i trepitjat les fulles seques i llançant-les l’aire les hem fet volar. Grans i petits hem aconseguit fer el nostre collage… encara que la cola ens feia males passades.

Els fruits de la tardor: pinyes, castanyes, nous, carbasses hem tocat i fet rodar..

Però el que més ens ha entusiasmat ha estat tocar, xafar, fer “pastetes” i sobretot “tastar” la patata bullida… no podíem deixar de riure i de menjar!!!

L’Olga i la Míriam encara ens teníem una sorpresa preparada… no us podeu arribar a imaginar el que és, oi?

Hem posat les bates de pintura, fins aquí tot normal…anàvem a pintar!! De cop tot era fosc, una petita llum ens va cridar l’atenció… i de sobte ens varem posar a pintar amb els colors de la tardor sobre la taula de llum… va ser molt divertit i emocionant.

També vàrem poder veure la com canviava la llum quan al passar per les diferents fulles seques. Grans i petits hem gaudit molt de totes les activitats i tenim moltes ganes de continuar descobrint junts!!

Ja és hora de poder compartir amb vosaltres tot allò que els ha fet vibrar i emocionar …

Endavant!!

nolia2Abans però, volem agrair-vos una vegada més la vostra col·laboració !!mag2

Escola infantil nou barris magnolia equip 11escola infantil nou barris magnolia equip 1

     Olga R. i Míriam

 

Related posts