El món màgic de Mondrian.

 

Hola famílies,Llar infants magnolia barcelona nou barris logos

Després de la tornada de les vacances de Nadal, els nostres petits artistes de P-3, P-4 i P-5, han continuat aprofundit i coneixent la figura i obra de Piet Mondrian.

El vermell, el groc, el blau, les línies verticals i horitzontal ens brinden moltes possibilitats per a preparar activitats diferents, motivadores i engrescadores per als nostres alumnes.

Els tallers internivell es van centrar en l’obra d’aquest artista tot treballant les seves característiques pictòriques,  utilitzant diferents suports, tècniques, materials  i decorant espais molt diferents als habituals.

Grans i petits van gaudir plegats dels diferents tallers internivell que ara us presentem on el treball cooperatiu, el respecte, el companyerisme, l’empatia i l’ajuda són valors molt presents i que cobren gran importància en les relacions dels infants.
Taller 1: Quadre Boogie- Woogie

Creació d’un mural reproducció del quadre de Mondrian Boogie- Woogie. El suport ha estat paper d’embalar blanc amb les línies prèviament pintades. Els alumnes en petits grups van anar enganxant els gomets segons els colors que va marcar Mondrian intentant reproduir així el quadre.

Taller 2: Joc Mondrian: blocs lògics, lego, llum, pissarra digital

En aquest taller vam intentar apropar Mondrian als alumnes d’una manera lúdica a partir de les peces lego petites i grans, dels blocs lògics, del kit de Mondrian de l’aula, i a partir de la taula de llum i les transparències, creant lliurement on la creativitat i la imaginació ens van sorprendre una vegada més..

Taller 3: Decoració de finestres entrada amb paper cel·lofana transparent

Aquest taller va consistir en pintar amb els colors de Mondrian i amb pintura sòlida sobre un suport de plàstic. El resultat el veure d’aquí poc a l’entrada.

Taller 4: Nom nens  a l’estil Mondrian

Cada tutora va preparar els diferents noms dels nens de la classe en un full DIN A4 amb un tipus de lletra on poguessin dibuixar i pintar per dins imitant aquest artista.

Taller 5: Escultura Mondrian amb capses de sabates

Una vegada folrades les capses els nostres alumnes les van decorar  per després  conjuntament realitzar una obra escultòrica.

 

Esperem que gaudiu d’aquesta mostra fotogràfica tant com els nostres petits artistes ho van fer durant la seva realització.

Escola infantil nou barris magnolia equip 17Escola infantil nou barris magnolia equip 8Escola infantil nou barris magnolia equip 15

Tània, Tere, Montse

escola infantil nou barris magnolia 1 escola infantil nou barris magnolia 18 escola infantil nou barris magnolia 17 escola infantil nou barris magnolia 16 escola infantil nou barris magnolia 15 escola infantil nou barris magnolia 14 escola infantil nou barris magnolia 9 escola infantil nou barris magnolia 8 escola infantil nou barris magnolia 7 escola infantil nou barris magnolia 6 escola infantil nou barris magnolia 5 escola infantil nou barris magnolia 4 escola infantil nou barris magnolia 3 escola infantil nou barris magnolia 2

 

Related posts