Amb la psicomotricitat estem en forma!

Benvolgudes famílies, logo_taronja

Esteu preparades? Aquests cangurets tenen molta marxa! I sabeu què? Estan en plena forma!

La Montse, especialista en psicomotricitat, ha vingut a la classe i els ha preparat una sessió de psicomotricitat plena de reptes i emocions.  Amb l’ajuda de l’Olga i la Míriam han fet un circuit molt engrescador que de seguida era ple de nous exploradors…

Amb diferents materials i racons a l’aula, i afegint la curiositat i les ganes de moure’s d’aquests petits, hem viscut uns moments plens d’il·lusió, satisfacció i sorpreses.

  • Un racó de pujar i baixar, arrossegar-se i gatejar, i un túnel molt curiós pels cangurets més grans.
  • Un altre racó pels més petits, amb daus tous per fer torres i després tombar-les, i també una estoneta de massatge per relaxar-se.
  • Amb les teles han sentit el balanceig i també el desplaçament.

Per acabar, amb la cistella de les pilotes sensorials, han descobert tots junts formes, mesures, textures i sons.

I sabeu? La Montse els tenia preparada una sorpresa final: un petit massatge a l’esquena amb les pilotes!!! Llar infants magnolia barcelona nou barris logosDesprés, fent un trenet, tots l’han intentat imitar!

Un món de sensacions motrius, sensitives i emocionals han viscut amb molta alegria i amb moltes ganes de tornar a començar!!!

Encara que tot just comencen a emetre alguna paraula, aquests cangurets amb les seves mirades i els seus somriures han expressat tot el que han gaudit.

La Montse, l’Olga i la Míriam estan molt contentes de tot el que els vostres fills han aconseguit i sentit.

El joc motriu és una manera d’ajudar-los a descobrir tot el que poden fer amb el seu cos i una bona eina per ajudar-los a créixer i madurar.

Una abraçada,

Escola infantil nou barris magnolia equip 11 escola infantil nou barris magnolia equip 1

Llar infants magnolia barcelona nou barris Mag petit  Olga R i Miriam

A continuació us deixem les fotos sense slider per a poder-les descarregar amb més facilitat !!! Llar infants magnolia barcelona nou barris Nòlia petit

Escola Infantil Nou Barris Magnolia Psicomotricitat 16 Escola Infantil Nou Barris Magnolia Psicomotricitat 15 Escola Infantil Nou Barris Magnolia Psicomotricitat 14 Escola Infantil Nou Barris Magnolia Psicomotricitat 13 Escola Infantil Nou Barris Magnolia Psicomotricitat 12 Escola Infantil Nou Barris Magnolia Psicomotricitat 11 Escola Infantil Nou Barris Magnolia Psicomotricitat 10 Escola Infantil Nou Barris Magnolia Psicomotricitat 9 Escola Infantil Nou Barris Magnolia Psicomotricitat 8 Escola Infantil Nou Barris Magnolia Psicomotricitat 7 Escola Infantil Nou Barris Magnolia Psicomotricitat 6 Escola Infantil Nou Barris Magnolia Psicomotricitat 5 Escola Infantil Nou Barris Magnolia Psicomotricitat 4 Escola Infantil Nou Barris Magnolia Psicomotricitat 3 Escola Infantil Nou Barris Magnolia Psicomotricitat 2 Escola Infantil Nou Barris Magnolia Psicomotricitat 1

Related posts