Intercanvi Cultural Magnòlia- Anantapur

Benvolgudes famílies i amics,

Escola-Infantil-Magnolia-nou barris-petitL’Escola Infantil Magnòlia participa des de fa uns anys en el projecte d’intercanvi cultural “School to School”, de la Fundación Vicente Ferrer, amb una escola d’Anantapur a la India.

És un projecte que el treballem només a l’aula de P-5, per ser el més grans de l’escola, conjuntament amb el departament d’anglès, ja que ha d’estar presentat en aquesta llengua.

Aquest intercanvi té com a objectiu posar en contacte els infants de la nostra escola amb infants d’una escola de la India per tal que puguin descobrir realitats diferents i tinguin un enriquiment mutu.
Escola infantil Magnolia logo petitEnguany, el tema que estem tractant és “El coneixement del nostre entorn” a partir del qual els nens i nenes de la classe de les Girafes, P-5, des de la seva perspectiva i visió d’infants mostraran als infants de la India llocs emblemàtics i curiositats de la ciutat de Barcelona utilitzant dibuixos, imatges i fotografies.

Prèviament des de “La Fundación Vicente Ferrer” ens van venir a l’escola a presentar i explicar mitjançant un power point com és el dia a dia dels nens i nenes de la India així com les característiques del seu país.  Aquí teniu una mostra del treball que estem realitzant a la nostra escola.

Escola infantil nou barris magnolia equip 15Escola infantil nou barris magnolia equip 18

Montse i Sara

 

Escola infantil nou barris barcelona 1 Escola infantil nou barris barcelona 2 Escola infantil nou barris barcelona 3 Escola infantil nou barris barcelona 4 Escola infantil nou barris barcelona 5 Escola infantil nou barris barcelona 6 Escola infantil nou barris barcelona 7 Escola infantil nou barris barcelona 8 Escola infantil nou barris barcelona 9 Escola infantil nou barris barcelona 10 Escola infantil nou barris barcelona 11 Escola infantil nou barris barcelona 12 Escola infantil nou barris barcelona 13

Related posts