Som petits, però fem moltes coses !!

Som petits, però fem moltes coses !!

Estimades famílies:

Un nou curs hem començat amb molta il·lusió , amb moltes ganes de descobrir i de gaudir.

Aquests primers dies han estat molt enriquidors per a poder-nos conèixer, enmig de plors, rialles, petons i abraçades… un gran ventall d’emocions han omplert a tots els “cangurets” de la nostra Llar d’Infants,  sempre amb l’afecte i l’atenció de les nostres mestres.

Les cançons i la màgia de les bombolles de sabó ens han portat la calma i podem dir que ens estem adaptant poc a poc. Han estat dies de molt de contacte, tots junts a terra, abraçant-nos i donant-nos confiança per tal de poder començar a treballar plegats. Hem descobert un nou espai, uns nous adults, unes joguines diferents, nous companys i companyes i tot per compartir…

Els darrers dies hem pogut gaudit de diferents materials a classe: hem descobert les ampolles sensorials, explorat amb la panera dels Tresors, descobert la nostre imatge al mirall, hem començat a veure els bits i el racó del bon dia .

També hem conegut a Miss Cristina i a l’Anna de música.Amb diferents materials motrius hem començat a descobrir noves oportunitats i nous reptes.

Mengem, dormim i ens ho passem molt bé a la piscina de pilotes!!!

Aquí teniu un petit recull d’imatges d’aquests primers dies que desitgem us agradin molt.

mag2Ens acomiadem fins la propera entrada, però no volem acabar sense agrair-vos la vostra confiança i col·laboració.nolia

 

Una abraçada ben forta!

Escola infantil nou barris magnolia equip 11escola infantil nou barris magnolia equip 1

                   Olga i Míriam

 

Related posts