SOM MAGNÒLIA

Som una escola d’Educació Infantil a Nou Barris.

escola infantil nou barris
llar infants nou barris

L’escola d’Educació Infantil Magnòlia sorgeix amb el desig i una gran il·lusió de crear una escola infantil basada en una educació integral i atenció per a nens i nenes de quatre mesos fins a cinc anys. 

Escola Infantil Magnolia Nou Barris DireccioFundada per Conxita Pericó i actualment dirigida per la seva filla Marta Camí, és fruit d’una llarga experiència pedagògica que es va iniciar l’any 1964  i que ha permès crear una escola activa, actual i amb una gran qualitat pedagògica i projecte educatiu.

Així, durant aquests ja més de 50 anys, hem educat i format a nens i nenes en els seus primers anys de vida, tot buscant educar en valors i sempre seguint els TRETS BÀSICS del nostre PROJECTE EDUCATIU. 

 

Els trets bàsics del nostre projecte educatiu són: Jugar amb la imaginació. Viure amb un somriure. Pensar amb el cos. Parlar amb les emocions. Créixer convivint

Al vostre costat en el camí d’Educar.     Llar infants magnolia barcelona nou barris Nòlia

Els nostres OBJECTIUS GENERALS. 

El nostre projecte educatiu és educar ajudant als alumnes a fer camí cap a la maduresa. Per aquest motiu ens plantegem “estimular i optimitzar el desenvolupament global del nen, respectant la diversitat i les possibilitats de cada un d’ells”. 

  • Crear un nou-barris-llar-infants-magnoliaambient ric en estímuls que ajudin al nen a desenvolupar-se física, emocional i intel·lectualment.
  • Despertar la curiositat per aprendre i així aconseguir desenvolupar l’autoconfiança, la capacitat intel·lectual i l’autonomia.
  • Potenciar les habilitats emocionals, com l’autoestima per construir una personalitat sana i equilibrada, ajudant-lo a ser autònom i a pensar per si mateix.
  • Crear un entorn de sentiments i afectes que aporti confiança i seguretat personal.
“El cervell no és un got a omplir sinó una espurna que cal encendre”.
Plutarc, Filòsof.
 

Escola infantil Magnolia nou barris equip

Related posts

Unesco

Bàsicament el que volem des de l’escola és educar en la solidaritat i en la tolerància, en el respecte als companys i als altres. Fins i tot el...

Posted

Experimentació

La farina, la xocolata, les flors, la pasta, les fruites i les verdures, les caixes de cartró, la pintura, el paper, les teles i tot el material...

Posted

Sortides Culturals

Al Magnòlia, pensem que aquestes ens obren una gran possibilitat de descobrir, investigar, meravellar-nos amb tot l’entorn cultural, social i medi...

Posted