Música i Art

llar infants barcelona sant cugat
escola infantil sant cugat barcelona

Al Magnòlia entenem la música com un llenguatge que desperta i desenvolupa les capacitats dels nens i nens alhora que incideix en totes les àrees del seu desenvolupament. Els infants entenen molt la música i la reben com un mitjà de comunicació i d’expressió i com a element lúdic que els aporta benestar i plaer.

Però la música també ens ajuda a augmentar la memòria i la concentració i a través d’ella treballem la coordinació de les diferents parts del cos, el ritme, la psicomotricitat, l’estimulació dels sentits, la imaginació, la sensibilitat, la capacitat d’escoltar i el moviment general del nostre cos.

Així, les audicions musicals, les cançons, els instruments musicals, les danses i els jocs de falda formen part del dia a dia del Magnòlia.


 Atelier “Art i Creativitat”

Taller d’art que permet als els nens/es de l’escola a experimentar i manipular amb diferents materials i tècniques que l’ajuden a desplegar la creativitat i imaginació que tots portem a dins.

El projector, la taula de llums, diferents elements naturals, la maleta d’olors, el modelatge, les fustes, els miralls, la roba i la pintura, obren als nostres nens/es l’oportunitat d’expressar vertaderes obres d’art de forma espontània.

MAGNÒLIA ACTUALITAT.