609 760 075 - 93 408 48 87

WE ARE MAGNÒLIA

We are a Preschool located in Nou Barris

Magnòlia preschool rose up in the desire and anticipation to create a school for children based on comprehensive education and care for children of four to five years old.

Founded by Conchita Pericó, and currently ran by her daughter Marta Camí, it is the result of a long lasting pedagogical experience that began in the year 1964, and that has allowed for an active and contemporary school of great educational quality.

For more than 50 years now, we have educated girls and boys in their first years of life, looking to educate in universal values, always following the basic features of our curriculum.

The basic features of our educational project and curriculum are: playing with imagination. Living with a smile. Thinking with the body. Talking about emotions. Growing up in coexistence.

Families testimonials !!

Tinc la nena a l’escola. És la primera vegada que va a l’escola i no podem estar més contents. És magnífica i les profes són d’allò més amables i atentes; així com tot el personal.

Gràcies, de veritat, moltes gràcies!!

Família Montaño Gorbach

No podem estar-ne més contents

Estamos encantados, es un colegio recomendadísimo. El trato hacia nuestros pequeños es exquisito y estás continuamente informado de lo que hace durante el dia, y lo más importante es que va encantadísima al cole y eso es muy importante.

Família Méndez Díaz

Va encantadísima al cole

Nosaltres estem molt contents de que el nostre fill vagi a aquesta llar d’infants perquè el seu mètode és òptim per a un bon futur per els nens i nenes.

A més a més, ell sempre hi va molt content a Magnòlia!

Família Marmol Botey

El seu mètode és òptim.

“Estamos super contentos con la escuela, nuestro hijo Lucas ha aprendido muchísimo este último año.

La escuela tiene un trato impecable y siempre están muy pendientes, tanto para darle la atención que se merece nuestro a hijo como a la hora de comunicarse y explicar las cosas que van ocurriendo a los padres a través de su aplicación.

La recomendamos al 100%”

Família Puerta Sanabria

La recomendamos al 100%

Estem molt contents amb Magnòlia com a escola per la nostra filla. Quan la veiem entrar a classe, ens transmet la felicitat de ser a un lloc en el que gaudeix i, quan surt, ho fa amb un somriure, tot creixent i evolucionant com a personeta. Ens transmet molta tranquil•litat i confiança veure com són al nostre costat en cada canvi d’etapa de la nostra filla. Ha començat a deixar el bolquer durant el dia i el suport i orientació de la professora ha estat d’una ajuda infinita. 

Moltes gràcies!

Família Piquet de la Fuente

Ens transmet tranquil·litat i confiança

Magnòlia no és una escola qualsevol amb un espai físic d’aprenentatge per els nostres fills/es, sinó una FAMÍLIA en majúscules!. Des de que va néixer la meva filla gran, ara cursa 2n PRIMÀRIA al col·legi de continuïtat CAMí, ja teníem clara la nostra decisió i prioritat “VOLÍEM MAGNÒLIA”. Com a projecte educatiu, valors, mestres, personal de secretaria i menjador, no hi ha color ni és comparable amb cap altre escola. És per això que si sou famílies que com nosaltres voleu un plus d’exigència en la qualitat i teniu l’oportunitat de portar els vostres fills i filles, no ho dubteu.

Observareu que aprenen els conceptes a través dels jocs, experimentació i sobretot mitjançant les emocions. Rebreu atenció personalitzada en tots els sentits. Tant el professorat com Direcció, estan en constant aprenentatge i formació, i això marca molt la diferència. Gràcies perquè a data d’avui, el meu fill petit cursa encara P3, i això ens permet continuar gaudint de les vostres ensenyances i del vostre caliu.

Són una petita gran escola, són, seran i serem sempre MÀGNOLIA!!!!

Família Pérez Martínez

L'equip docent està en constant formació i aprenentatge

El Magnòlia és una escola familiar i acollidora. Tots els professionals amb qui hem estat són grans persones, coneixen molt bé cada un dels nens/es i saben ensenyar-los sempre en positiu. Em sorprèn la capacitat que tenen d’aprendre en un entorn ric i que en el que se senten segurs i estimats. M’emociona pensar en els festivals de final de curs, la cantada de nadales, l’alegria que tenen quan t’ensenyen les feines que han fet al llarg del trimestre, etc.

Ens hem sentit sempre acollits i compresos. Sens dubte, triar el Magnòlia va ser una de les millors decisions que vam prendre.

La Sira i l’Arnau en tindran sempre un molt bon record, unes bones bases d’aprenentatges i molt bon coneixement de l’anglès i gràcies a tot l’equip s’emporten coses bones (un somriure, una abraçada, una paraula bonica, un elogi, etc) que de ben segur han contribuït a que siguin els nens feliços que són.

Moltes gràcies i endavant amb la feina que feu!

Família Quesada Salgado

Magnòlia és una escola familiar i acollidora

50th anniversary

Share This