609 760 075 - 93 408 48 87

SOMOS MAGNÒLIA

Somos una escuela de Educación infantil en Nou Barris.

La escuela de Educación infantil Magnolia surge con el deseo y una gran ilusión de crear una escuela infantil basada en una educación integral y atención para niños y niñas de cuatro meses hasta cinco años.

Fundada por Conchita Pericó y actualmente dirigida por su hija Marta Camí, es fruto de una larga experiencia pedagógica que inició el año 1964 y que ha permitido crear una escuela activa, actual y con una gran calidad pedagógica y proyecto educativo.

Así durante estos ya más de 50años, hemos educado y formado a niños y niñas en sus primeros años de vida, buscando educar los valores y siempre siguiendo los RASGOS BÁSICOS de nuestro PROYECTO EDUCATIVO.

Los rasgos básicos de nuestro proyecto educativo son: jugar con la imaginación. Vivir con una sonrisa. Pensar con el cuerpo. Hablar de las emociones. Crecer conviviendo.

Nuestras familias opinan !! 

Tinc la nena a l’escola. És la primera vegada que va a l’escola i no podem estar més contents. És magnífica i les profes són d’allò més amables i atentes; així com tot el personal.

Gràcies, de veritat, moltes gràcies!!

Família Montaño Gorbach

No podem estar-ne més contents

Estamos encantados, es un colegio recomendadísimo. El trato hacia nuestros pequeños es exquisito y estás continuamente informado de lo que hace durante el dia, y lo más importante es que va encantadísima al cole y eso es muy importante.

Família Méndez Díaz

Va encantadísima al cole

Nosaltres estem molt contents de que el nostre fill vagi a aquesta llar d’infants perquè el seu mètode és òptim per a un bon futur per els nens i nenes.

A més a més, ell sempre hi va molt content a Magnòlia!

Família Marmol Botey

El seu mètode és òptim.

“Estamos super contentos con la escuela, nuestro hijo Lucas ha aprendido muchísimo este último año.

La escuela tiene un trato impecable y siempre están muy pendientes, tanto para darle la atención que se merece nuestro a hijo como a la hora de comunicarse y explicar las cosas que van ocurriendo a los padres a través de su aplicación.

La recomendamos al 100%”

Família Puerta Sanabria

La recomendamos al 100%

Estem molt contents amb Magnòlia com a escola per la nostra filla. Quan la veiem entrar a classe, ens transmet la felicitat de ser a un lloc en el que gaudeix i, quan surt, ho fa amb un somriure, tot creixent i evolucionant com a personeta. Ens transmet molta tranquil•litat i confiança veure com són al nostre costat en cada canvi d’etapa de la nostra filla. Ha començat a deixar el bolquer durant el dia i el suport i orientació de la professora ha estat d’una ajuda infinita. 

Moltes gràcies!

Família Piquet de la Fuente

Ens transmet tranquil·litat i confiança

Magnòlia no és una escola qualsevol amb un espai físic d’aprenentatge per els nostres fills/es, sinó una FAMÍLIA en majúscules!. Des de que va néixer la meva filla gran, ara cursa 2n PRIMÀRIA al col·legi de continuïtat CAMí, ja teníem clara la nostra decisió i prioritat “VOLÍEM MAGNÒLIA”. Com a projecte educatiu, valors, mestres, personal de secretaria i menjador, no hi ha color ni és comparable amb cap altre escola. És per això que si sou famílies que com nosaltres voleu un plus d’exigència en la qualitat i teniu l’oportunitat de portar els vostres fills i filles, no ho dubteu.

Observareu que aprenen els conceptes a través dels jocs, experimentació i sobretot mitjançant les emocions. Rebreu atenció personalitzada en tots els sentits. Tant el professorat com Direcció, estan en constant aprenentatge i formació, i això marca molt la diferència. Gràcies perquè a data d’avui, el meu fill petit cursa encara P3, i això ens permet continuar gaudint de les vostres ensenyances i del vostre caliu.

Són una petita gran escola, són, seran i serem sempre MÀGNOLIA!!!!

Família Pérez Martínez

L'equip docent està en constant formació i aprenentatge

El Magnòlia és una escola familiar i acollidora. Tots els professionals amb qui hem estat són grans persones, coneixen molt bé cada un dels nens/es i saben ensenyar-los sempre en positiu. Em sorprèn la capacitat que tenen d’aprendre en un entorn ric i que en el que se senten segurs i estimats. M’emociona pensar en els festivals de final de curs, la cantada de nadales, l’alegria que tenen quan t’ensenyen les feines que han fet al llarg del trimestre, etc.

Ens hem sentit sempre acollits i compresos. Sens dubte, triar el Magnòlia va ser una de les millors decisions que vam prendre.

La Sira i l’Arnau en tindran sempre un molt bon record, unes bones bases d’aprenentatges i molt bon coneixement de l’anglès i gràcies a tot l’equip s’emporten coses bones (un somriure, una abraçada, una paraula bonica, un elogi, etc) que de ben segur han contribuït a que siguin els nens feliços que són.

Moltes gràcies i endavant amb la feina que feu!

Família Quesada Salgado

Magnòlia és una escola familiar i acollidora

50 Aniversario

Share This